Hvad mine klienter siger

Hvad mine klienter siger:

”Jette kan lynhurtigt give mig den behandling, jeg har brug for, da hun arbejder smidigt og fleksibelt.

”Jette er ekstrem rolig og rummelig, og man føler sig fuldstændig tryg.

”Jeg skylder Jette en stor tak for sit engagement i mig”.

”Jeg begyndte i behandling hos Jette, og det var starten på ”mit nye liv”.

”Jette er god til at sætte fingeren på de centrale mekanismer og adfærdsmønstre, som er uhensigtsmæssige”.

”Jeg har lært at tage ansvar og blive hjemme på egen banehalvdel”.

“Jette er fantastisk dygtig. Ikke bare til klassisk fysioterapi og akupunktur – nej, Jette kan noget helt særligt. Hun kan hjælpe dig til at finde ro i sjælen og til at opnå større indsigt i dig selv. Det er helt klart Jettes X-faktor. De varmeste anbefalinger fra en trofast kunde”