Holistisk behandling/undervisning

Velkommen til min hjemmeside.

Jeg bruger, med baggrund i såvel den etablerede og den alternative verden, al min viden, erfaring og indsigt i mit arbejde. Jeg underviser hold og giver individuel behandling.

I min holdundervisning har jeg fokus på, at træning skal være mindfull og give et større erkendelse af sig selv, fysisk som mentalt. At styrke kroppen, holde den smidig og stabil og at mærke de signaler som vi konstant får fra vores krop og sind – hvis vi altså husker at lytte og tage os selv seriøst.

Den individuelle behandling starter, naturligt nok, med fokus på de givne udfordringer. Derfra en vurdering af hvilken behandling der er mest hensigtsmæssig. Det kan nemt være en blanding af en fysisk behandling sammen med samtale/EFT/tankefeltterapi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *