Tankefeltterapi/TFT/EFT

Tankefeltterapi/TFT/EFT

Tankefeltterapi/TFT/EFT, er en terapeutisk teknik, der kan forløse negative følelser og psykiske lidelser, f.eks. angst, fobi, depression, stress, mindreværd, sorg, vrede, traumer, misbrugsproblemer, overvægt, indlæringsproblemer og meget andet på en hurtig og smertefri måde.

TFT/EFT er særdeles effektiv til behandling af eksamensangst.

Gennem samtale og spørgeteknik, at fokusere på ubehaget, samtidigt med at kroppens energibaner, også kaldt meridianer, stimuleres. Punkterne kendes fra akupunktur. I tankefeltterapi/TFT/EFT benyttes ikke nåle – men blot en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen.

Resultatet er forbløffende og problemet/ubehaget forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid. Terapien er nænsom, spændende, veldokumenteret og let tilgængelig. Krop og sind bringes i balance. Ideel behandling til børn med uro, fysiske smerter, ADHD mm.

Tankefeltterapi/TFT/EFT kan bruges alene eller i kombination med anden behandling. Derfor kan der arbejdes med ALLE udfordringer, da der tages udgangspunkt i din aktuelle udfordring, uanset om det er en fysisk smerte eller en mental udfordring.